Termeni si conditii

 Acceptare termeni si conditii 

Utilizarea site-ului promptrent.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. 

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet promptrent.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari. 

Drepturile de autor 

Informatiile publicate pe promptrent.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al site-ului promptrent.ro. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@promptrent.ro 

Incheierea contractului 

Odata cu inregistrarea unei solicitari pe site-ul promptrent.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de administratorul site-ului promptrent.ro, respectiv prin telefon sau email. 

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. 

Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. 

Ofertele si preturile afisate pe site-ul promptrent.ro sunt valabile maxim 12 ore. 

Limitare raspundere promptrent.ro 

Site-ul promptrent.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor. 

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului promptrent.ro, in totalitate sau partial. 

Promptrent.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor prezentate in website. 

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, promptrent.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila. 

promptrent.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. 

Protectia datelor 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru promptrent.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor/serviciilor comandate. 

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele/serviciile comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@promptrent.ro. 

De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. 

Modalitati de plata: 

– card bancar

– transfer interbancar

– numerar