Inchirieri masini termen lung

Serviciul de inchirieri masini pe termen lung reprezinta solutia ideala pentru companii, intrucat cuprinde finantarea, achizitionarea, administrarea si intretinerea autovehiculelor pe care acestea le vor avea in folosinta.

Avantaje inchiriere pe termen lung:

Achizitionarea unui vehicul, nu este neaparat profitabila. Un vehicul nou pierde cam 25% din valoare odata cu rularea imediata, iar pe o perioada de 3 ani valoarea poate scadea cu pana la 50%. Vanzarea unei masini second hand nu este intotdeauna un proces simplu! Rezolvarea? Inchirieri unui vehicul pe termen lung de la Prompt Rent!

Cu ajutorul acestui serviciu, pierderile provenite din revanzarea masinii, precum si intretinerea sau daunele ni le asumam noi, fara a afecta veniturile companiei.

Inchirierea unei masini pe termen lung are si alte avantaje: taxe si asigurari auto (Casco, RCA, rovinieta), schimbarea anvelopelor de sezon (vara/iarna), inlocuirea masinii in caz de avarie, asistenta rutiera si mentenanta totala.

Cu ajutorul serviciului de inchirieri masini pe termen lung de la PromptRent, scapi de toate grijile.

Toate costurile asociate cu administrarea unei flotei, dispar. Acest lucru va permite companiei tale sa creasca si sa-si investeasca banii in dezvoltare. 

Va putem oferi suport tehnic, asistenta la dosarele de dauna si inlocuirea temporara a autoturismului in caz de avarie, pentru a nu pune in dificultate activitatea firmei.

Rata/chiria lunara pentru serviciul de inchiriere vehicul pe termen lung este o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (fata de amortizarea liniara la credit/leasing financiar), un avantaj important, conform recentelor modificari ale legislatiei fiscale care limiteaza deductibilitatea cheltuielilor cu flota.

De asemenea, daca alegi serviciul nostru de inchirieri auto pe termen lung, ai deductibilitate fiscala integrala a TVA-ului.

In plus, cheltuielile pentru inchirierea unei masini pe termen lung diminueaza valoarea impozitului pe profit. Astfel, creste capacitatea de finantare a firmei prin faptul ca autovehiculele nu sunt inregistrate in patrimoniu.