Inchirieri auto Constanta

de | mart. 2, 2022

Prompt Rent va ofera o gama larga de autoturisme prin serviciul de inchirieri auto Constanta. Aici regasim masini din clasa economica pana la clasa de lux. In tot acest timp, efectuam eforuri pentru a va putea oferi dumneavoastra cea mai ieftina cotatie. Indiferent de clasa de autotursim pe care doriti sa il inchiriati. In momentul in care efectuati un contract de inchiriere al unui autoturism suntem constienti de aceste detalii. Exista multi factori ce contribuie la luarea acestei decizii. Unul dintre cei mai importanti factori este pretul, respectiv dimensiunea/capacitatea autoturismului. Pentru a va putea sprijini in procesul de inchirieri auto Constanta aceste informatii vor fi prezente pe pagina de inchiriere. Informatiile sunt lizibile in categoria aferenta fiecarui autovehicul ce poate fi inchiriat.

Cele mai economice autoturisme, sunt cele mici, ce fac parte din clasa economica. Acestea sunt alegerea optima pentru strazile inguste si aglomerate din Constanta. Un plus poate sa vina si din eficienta carburantului pe care aceasta clasa de autoturisme o ofera. In ceea ce priveste clasa economica flota proprie Prompt Rent detine mai multe variante extrem de competitive. Pentru cei mai ocupati dintre noi, exista si serviciul destinat transferurilor de la aeroport.

Chiar daca acest serviciu este supus unor termene si conditii, dorim sa va anuntam ca consilierii nostri de vanzari va vor ajuta in vederea obtinerii unei cotatii de pret excelente. Gama se servicii completa, respectiv flota de masini cu o vechime foarte mica permit clientilor sa calatoreasca intr-o atmosfera confortabila si totodata lipsita de griji. In cazul in care se doreste un serviciu de inchirieri auto Constanta complex, cum ar fi organizarea unui grup mic, sau de ce nu un grup mai mare Prompt Rent va va sprijinii cu oferte de pret avantajoase

 

Foloseste serviciul de inchirieri auto Constanta

Un alt serviciu extrem de utilizat in orasul Constanta este acela de a inchiria un autoturism cu o capacitate mai mare de pasageri. Aceste servicii sunt utilizate in general de cei care doresc sa efectueze anumite tururi cu itinerariu presabilit de catre client. Si in cazul acestui serviciu, totul se va desfasura in cele mai bune conditii de siguranta si totodata de confort. Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru spatiul aferent bagajelor suplimentare. Sau mai mult: pentru inchirierea unui autoturism de tip “van” sau “8+1”.

Echipa formata excelent in ultimii ani de activitate oferta o reputatie crescuta a brandului Prompt Rent. In piata de “rent a car” din Romania ne mandrim cu pozitia ocupata in toti acesti ani. Ne mandrim cu faptul ca in fiecare zi suntem orientati catre nevoile clientilor ce ne treg pragul zilnic.

Un alt aspect foarte important este acela de a comunica clientilor care sunt atractiile orasului Constanta. Acest lucru este oferit exclusiv gratuit tuturor celor care doresc sa efectueze un contract de inchiriere auto in Constanta. In felul acesta va veti putea deplasa cu usurinta printre nenumaratele atractii ale orasului Constanta. Orasul Constanta este situat pe coasta de vest a Romaniei cu larga deschidere catre Marea Neagra. Orasul gazduieste al patrulea port ca marime din Europa, dupa Antwerp, Rotterdam, respectiv Marsilia.

Puteti sa va efectuati plimbarea si sa continuati sa descoperiti istoria fascinanta a orasului dupa ce vei vizita Piata Ovidiu, sau Farul Genovez. In cazul zilelor senine de vara va veti putea gasi un loc ideal pentru relaxare si distractie pe una dintre nenumaratele plaje pe care orasul le are.

 

Oferte speciale pentru inchirieri auto Constanta sau Mamaia

Avand in vedere ca discutam despre un oras ce face parte din litoralul tarii, pretul mediu zilnic este variabil in functie de fiecare perioada a anului. Pentru a putea obtine cea mai buna cotatie de pret aferenta serviciului de inchirieri auto Constanta trebuie sa confirmati o rezervare programata din timp cu unul dintre consultantii nostri. Indiferent daca rezervarea a fost efectuata ontline sau telefonic, important este ca aceasta sa fie confirmata/efectuata. Sistemele de tarifare a companiilor rent a car oferta pachete de rezervare extrem de flexibile pe toata perioada anului. In cazul in care doriti ca rezervarea dumneavoastra sa fie in mijlocul sezonului estival, recomandam sa efectuati o rezervare a perioaderi respective chiar si din primavara anului respectiv.

Totodata mentionam faptul ca serviciul inchirieri auto Constanta este flexibil. Ceea ce inseamna ca puteti solicita ca preluarea, respectiv predarea autoturismului sa fie efectuat la o locatie mentionata de catre dumneavoastra. In cazul acesta recomandam sa specificati agentului locatia exacta de preluare, locatia exacta de predare, respectiv perioada pe care doriti sa efectuati respectiva inchiriere. Acest lucru poate fi extrem de avantajos pentru dumneavoastra din punct de vedere al flexibilitatii. Recomandam inchirierea unei masini in orasul Constanta si nu numai. Orice vacanta sau escapada ar trebui sa fie efectuata cu o alta masina decat cea pe care o utilizam zilnic pentru a ne putea bucura cu adevarat de concediul bine meritat.