Inchirieri masini termen lung

de | mart. 7, 2022

Prompt Rent crede in furnizarea de solutii totale de mobilitate, inclusiv inchirieri masini termen lung. Avem oferte nelimitate pentru clientii interesati sa inchirieze o masina. O duba sau un mini-bus pentru cateva saptamani.  Sau poate pentru o luna sau mai mult, oferim cu mandrie inchirieri pe termen lung la preturi avantajoase. Cu o flota impresionanta de masini, sigur vei gasi masina potrivita nevoilor tale. Exista mai multe motive comune pentru inchirierea unei masini pe termen lung. Faceti o calatorie prelungita sau va indreptati catre o resedinta secundara pentru sezon. Inchirierea unei masini pe durata calatoriei va impiedica sa faceti kilometraj suplimentar cu vehiculul dumneavoastra personal si reduce uzura acestuia.

Lucrati la un proiect mare, unic, care necesita un minivan sau o duba. Inchirierea unui vehicul pentru o luna, dupa cum este necesar, este o optiune excelenta. Aveti nevoie de transport in timp ce masina dumneavoastra este in garaj. Daca ati avut un accident sau ati avut o reparatie majora la masina dumneavoastra personala noi avem solutia. Posibilitatea de inchirieri masini termen lung este o modalitate excelenta de a va intoarce la drum fara sa pierdeti nimic. Unii dealeri de masini va pot permite sa inchiriati o masina timp de cateva luni de zile la un moment dat. Dar termenii tind sa fie limitati si pot include un numar minim de zile si totodata restrictii de kilometraj.

Cu o inchiriere pe termen lung Prompt rent, puteti inchiria un vehicul atata timp cat este necesar. Fie ca este vorba de cateva saptamani, o luna sau mai mult. Nu exista o limita de kilometraj pentru majoritatea claselor de vehicule. Consultati pagina noastra de intrebari frecvente privind kilometrajul nelimitat pentru informatii suplimentare si excluderi.

 

Cand aveti nevoie de inchirieri masini termen lung ?!?

In cazul in care aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru 30 de zile sau mai mult aici este solutia. Prompt Rent va ofera un serviciu complet de inchirieri masini termen lung. Platiti o taxa fixa care include asigurarea, intretinerea vehiculului. In plus aveti optiunea de a schimba cu o alta masina de pana la doua ori pe luna. Puteti alege dintre multe marci si modele diferite de masini pentru a se potrivi nevoilor dvs. De la SUV-uri mari, minivan-uri, sedanuri si multe altele. Acest serviciu este disponibil in prezent pe pagina noastra web aferenta inchirierilor auto.

Perioada de timp in care aveti nevoie de un vehicul este factorul principal atunci cand decideti varianta inchirieri masini termen lung. O inchiriere pe termen lung va ofera flexibilitatea de a inchiria un vehicul pentru atata timp aveti nevoie. Oferta Prompt Rent este cea mai potrivita pentru persoanele care au nevoie de un vehicul timp de cel putin 14 zile. Deoarece costurile pe care le platiti include utilizarea unui vehicul timp de 14 de zile. Economisiti timp si bani atunci cand inchiriati vehicule pentru mai mult de 30 de zile. Prompt Rent promite sa livreze o solutie rapida si usoara, cu o transparenta completa a costurilor si fara taxe ascunse. In acest fel, compania dumneavoastra nu va trebui sa investeasca in cumpararea de masini noi. Sau sa semneze contracte de leasing de lunga durata, ci va obtine cea mai buna solutie adaptata nevoilor afacerii dumneavoastra.

Cand aveti nevoie de transport temporar, este posibil sa va ganditi la mai multe variante. Inchiriere auto sau leasing auto? Este posibil sa inchiriezi o masina pentru o luna. Dar este greu sa gasesti o companie de leasing care sa fie de acord cu aceasta. Ca sa nu mai vorbim ca majoritatea contractelor de leasing cu o durata de o luna de zile necesita o verificari financiare.

 

Iti raspundem cu drag la toate intrebarile

La acestea se mai adauga si contractele interminabile si complicate. In final toate duc la un final de afacere extrem rigid. Ceea ce face serviciul de inchirieri masini termen lung sa devina o varianta optima pentru dumneavoastra. Toate acestea fara a avea niciun angajament pe termen lung. Inchirierile sunt de obicei mai putin costisitoare si nu necesita verificarea creditului. Pur si simplu, inchirierea unei masini va ofera mai multa libertate, flexibilitate si totodata economii. Primim o multime de intrebari despre inchirieri masini termen lung. Noi te ajutam sa gasesti raspunsurile de care ai nevoie. Poti inchiria o masina cu o luna? Da, poti inchiria o masina pentru o luna! Retineti ca inchirierea o data pe o durata mai lunga si reinnoirea inchiriei lunar va schimba pretul. Poti inchiria o masina pentru 3 luni? Da, cu siguranta puteti obtine o inchiriere de masini pentru 3 luni.

Cu cat inchiriezi mai mult, cu atat economisesti mai mult! Poti inchiria o masina pentru 6 luni? Inchirierea versus leasing ofera multe beneficii. Inchirierea masinii pe termen lung pentru 6 luni sau mai mult este oferita exclusiv de catre  Prompt Rent. Doar spuneti-ne perioada de timp si aflati cat de mult puteti beneficia.

Cat costa o masina de inchiriat pentru o luna? Asta depinde – cu cat inchirierea masinii este mai lunga, cu atat economisiti mai mult. De ce sa nu ne sunati si sa obtineti un tarif si decideti daca doriti sa rezervati. Sau rezervati online si cresteti-va economiile la inchirierea masinii atunci cand platiti online? Unde pot inchiria o masina pentru o luna ieftin? Majoritatea locatiilor Prompt Rent ofera inchirieri auto pe termen lung. Pentru a explora destinatiile populare din apropierea dumneavoastra, puteti discuta cu unul dintre agentii nostri de vanzari. In caz contrar, puteti cauta in zona dumneavoastra care sunt locatiile de inchiriere de masini.